Tiedote: Koronavirus COVID-19

Turvallisuutesi on minulle ensiarvoisen tärkeää

Liikkuvan parturi-kampaajan asiakaspiiri koostuu suurelta osin vanhuksista sekä jonkun perussairauden omaavista, joille koronavirukseen sairastuminen saattaisi olla kohtalokasta. Tästä syystä, mikäli tunnen pieniäkään flunssan oireita, perun herkästi käyntini ja siirrän sen turvallisempaan ajankohtaan.

Vastavuoroisesti pyydän sinua asiakkaana myös perumaan ajan, jos sinulla on edes lieviä flunssan oireita. Sairastan itse allergista astmaa ja kaikki hengitystieinfektiot ovat minulle vaikeita.

Pysäytetään omalta osaltamme viruksen leviäminen. Muistetaan tehostettu käsihygienia sekä kainaloon tai hihaan aivastaminen ja yskiminen. Mutta ennen kaikkea, ei aseteta toisia vaaraan altistamalla heitä ehdoin tahdoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *