Kun kampaaja tulee kotiin

Asiakkaalta odotan vain kolmea asiaa: hän on paikalla sovittuna ajankohtana, hänen luotaan löytyy ruokapöydän tuoli tai vastaava sekä lattiaharja ja rikkalapio. Imurikin toki käy.

Ajanvaraus

Ajan voi varata helposti ja monella eri tapaa. Kaikkein helpoin tapa on klikata nettisivujeni ajanvaraus -linkkiä ja valita sieltä sekä sopiva palvelu että ajankohta. Tarkista kuitenkin ajanvarauksen jälkeen, että olet saanut vahvistusviestin sähköpostiisi. Tämä takaa, että ajanvarauksesi on tallentunut järjestelmään eikä esimerkiksi joku toinen samaan aikaan varausta tehnyt ehtinyt saada valitsemaasi aikaa. Saat myös varausmuistutuksen sähköpostiisi 24 tuntia ennen sovittua aikaa.

Voit myös soittaa tai tekstata numeroon 045 7872 9435. Älä kuitenkaan hermostu, jos sinulle ei vastata. Jos minulla on kädet auton ratissa, hiusvärissä tai shampoossa, en pysty vastaamaan puheluihin. Soitan sinulle kuitenkin varmuudella takaisin, kunhan vapaudun. Kiireiseinä päivänä se voi tarkoittaa, että soitan päivän päätteeksi kaikille, jotka eivät päivän aikana ole vastausta saaneet. En kuitenkaan koskaan soita illalla kello 20 jälkeen vaan siirrän puhelun seuraavaan aamuun.

Voit myös laittaa sähköpostia tai ottaa yhteyttä WhatsAppin kautta yllä mainittuun puhelinnumeroon. Myös Googlen ja Facebookin yhteydenottotavat ovat käytettävissäsi.

Saapuminen luoksesi

Kurvaan pihaasi tummanharmaalla Ford C-maxilla, johon on pakattu mukaan kaikki tarvittava, mitä tarvitsen hiuksiesi laittamiseen sovitun mukaisesti. Värit ja permanenttiaineet kulkevat mukana kuitenkin vain, kun ajanvarausten joukosta sellainen päivälle löytyy. Muuten säilytän niitä valolta suojattuna optimaalisessa lämpötilassa.

Ajanvaraus huomioi matka-ajaksi eri kohteiden välillä 45 minuuttia. Tämä on toistaiseksi osoittautunut hyvin riittäväksi ajaksi. Joskus saavun pihaan 15 minuuttia ennen sovittua aikaa, joskus ylimääräistä aikaa on vain 5 minuuttia. Pihalla kuitenkin vierähtää tovi, sillä ensin desinfioin käteni, puen kasvoilleni uuden puhtaan kirurgisen suunenäsuojuksen ja kerään autosta juuri sinun palveluusi sopivat välineet pyörillä kulkevaan kampaamolaukkuuni sekä tarvittaessa myös liikutettavan pesupaikan. Ja sitten desinfioin käteni vielä kertaalleen. Tuulikaapissa puen vielä kenkäsuojat, jotta en tuo kengissäni likaa kotiisi.

Saapuessani odotan sinulta vain kolmea asiaa: olet kotona sovittuna aikana, kotoasi löytyy ruokapöydän tuoli tai vastaava ja lattiaharja sekä rikkalapio. Imurikin toki käy.

Paikaksi pyrimme etsimään mahdollisimman valoisan paikan kotoasi. Yleensä se löytyy keittiöstä, mutta myös eteisen peilin edusta on hyvä paikka.

Hiustenpesua vaativat työt

Hiukset pestään asiakkaan kylpyhuoneessa milloin sille on tarvetta eli lähinnä hiustenvärjäyksen ja permanentin yhteydessä. Mukanani tuon liikuteltavan pesupaikan ja vesi ohjataan poistoletkulla suoraan lattiakaivoon. Tuoliksi käy sama ruokapöydän tuoli, sillä pesupaikan korkeutta pystyy säätämään todella paljon.

Valmista tuli – sitten siivotaan

Koska jokaisen kotoa löytyy siivousvälineet, en ole kantanut sellaisia mukanani. Autan kuitenkin mielelläni myös siivouksessa, mikäli se on asiakkaalle itselleen hankalaa.

Palvelun maksaminen

Palvelun voi maksaa niin käteisellä kuin kortillakin, sillä mukanani kulkee maksupääte.

Muita maksutapoja on esimerkiksi lahjakortti, jonka voit ostaa etukäteen verkkosivujeni kautta. Lahjakorttikone olettaa summaksi 100 euroa, mutta sen voi muokata haluamakseen. Tällä hetkellä lahjakortin ostaminen sadalle eurolle kuitenkin kannattaa, sillä minimiveloitus hiustenleikkaukselle on normaalisti 42 euroa, mutta lahjakortilla saat kolme hiustenleikkausta, jolloin yhden leikkauksen hinnaksi jää 33,33 €. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä, joten ehdit hyvin käyttää koko saldon ennen voimassaolon päättymistä. Jos haluat käyttää lahjakorttitarjouksen johonkin muuhun palveluun kuin hiustenleikkaukseen, kirjoita lahjakorttia ostaessasi viesti kenttään Kesä2020, niin saat 20 %:n alennuksen mistä tahansa palvelustani. Koodin kirjoittaminen ei tietenkään tarkoita, ettetkö voisi muuttaa mieltäsi ja käyttää sitä myös hiustenleikkauksiin. Lahjakortti on ostettava viimeistään 31.8.2020, jotta voit hyödyntää tarjoukseni