Syyskuun tarjoukset verkkokaupassa

Syyskuu tekee tuloaan ja verkkokaupan tarjoukset vaihtuvat. Käyn tässä bloggauksessa läpi syyskuussa tarjouksessa olevia tuotteita ja sarjoja.

Vegaaninen weDo/ Professional

weDo on uusi vegaaninen ja eko-eettinen hiusten- ja ihonhoitosarja Suomen markkinoilla. Se lanseerattiin Suomeen marraskuussa 2019. Koska Oh So Many Reasons -kauneusblogissa on erittäin hyvä esittely tuotteista, ja koska rehellisesti sanottuna en vielä itse ole ehtinyt näitä testaamaan, kannattaa suunnata sinne lukemaan sarjasta lisää, mikäli vegaanisuus, eläinkokeettomuus sekä pakkausten kierrätettävyys ovat sinulle tärkeitä asioita hiustesi hyvinvoinnin lisäksi. weDo/ Professional tuotesarjan tuotteet syyskuussa 20 % alennuksella verkkokaupasta. Hennoille hiuksille valitse valkoinen, pörröisille ja karheille hiuksille oranssi tuotelinja. Itse aion ensimmäisenä kokeilla kosteuttavaa yöhoitoa, sillä aurinkoisen kesän ja kemiallisten käsittelyjen jäljiltä hiukseni kaipaavat lisää kosteutusta.

Vegaaninen weDo/ Professional tuote

Hajusteettomat tuotesarjat 20 % alennuksella

Verkkokaupasta löytyy hajusteettomia tuotesarjoja jokaiseen makuun. Kotimaisuutta arvostava valitsee joko No Nothing, DS, System4 tai Vieno tuotteet. Viimeksi mainitusta alennus on syyskuun ajan 30 %:a. Itse jatkan työskentelyä DS -tuotesarjalla, josta erityissuosikkejani ovat kesän kampauksissa olleet Texturizing spray (rakennesuihke), vegaaninen DS Dry shampoo sekä lakkana Strong Hold Hairspray.

Hajusteettomat tuotteet -20 %

Paul Mitchell tuotteet -35 %

Paul Mitchellissä minua on henkilökohtaisesti viehättänyt hyvien ja toimivien tuotteiden lisäksi ns. takaisin antamisen kulttuuri. Esimerkiksi vuoden 2019 loppuun mennessä Paul Mitchell oli istuttanut Reforest Actionin kautta 750 000 puuta.

Paul Mitchell suosikkini on Tea Tree Oil shampoo ja hoitoaine. Tea tree oil eli teepuuöljy tunnetaan antiseptisena ja antibakteerisena öljynä, joka vähentää bakteerien, virusten ja homeiden kaltaisia eliöitä. Pesu Tea Trea Oil shampoolla onkin varsin virkistävä kokemus.

Lapsille tarkoitettu Taming Spray on ollut myös erittäin tehokas takunkesyttäjä niin lapsille kuin aikuisille. Plussana tuote vähentää sähköisyyttä, joka alkaa taas vaivata hiuksiamme ilmojen kylmentyessä.

Paul Mitchell -tuotteet -35 %