Liikkuva parturi-kampaaja Nella tekee yhteistyötä Circus24h -kampaamotuotteiden verkkokaupan kanssa, jolla on laaja valikoima monen eri hiustuotebrändin tuotteita myynnissä. Alla olevissa kuvissa muutamia omia suosikkejani. Voit milloin tahansa tilata tarvitsemasi tuotteet klikkaamalla itsesi ostoksille. Voimme myös tilata tuotteet yhdessä palvelukäynnin yhteydessä, jolloin voin opastaa valitsemaan oikeat tuotteet sekä tuotteiden oikeassa käytössä.

Tarjoukset välilehdeltä löydät kaikki aletuotteet.


Käytän itse työskennellessäni Sim Sensitiven DS -tuotteita, mutta verkkokaupan hajusteettomien tuotteiden valikoimaan kuuluvat myös muun muassa No Nothing ja Cutrinin Vieno -tuotteet.
Ehdottomia suosikkejani on Sim SensiDO Simplex Bonder Re-Bonding shampoo ja hoitoaine, jotka kosteuttavat, suojaavat ja vahvistavat hiusta samalla parantaen hiusvärin kestoa. Plussaa sarjalle annan myös UV-suojasta sekä vegaanisuudesta.
SYSTEM4 – TUOTTEET
System4 -tuotteet erityisesti hiuspohjan ongelmiin. Tunnistat oikean tuotteen numerosta (shampoot) tai kirjaimesta (hoitoaineet)
1 – normaaleille ja rasvoittuville hiuksille ja rasvoittuvalle hiuspohjalle
2 – Climbazole: käsitellyille ja kuiville hiuksille ja kuivalle hiuspohjalle (kuivaan, olkapäille varisevaan hilseeseen)
3 – Climbazole: kaikille hiuksille jatkuvaan käyttöön
4 – Shale Oil: ylirasvoittuville hiuksille, herkälle ja kutiavalle hiuspohjalle (rasvaiseen hilseeseen)
H – Hydro: tehokas kosteuttava hoitoaine kuiville ja värikäsitellyille hiuksille ja hiuspohjalle
O – Oil Cure: ravitseva ja kuoriva hoitonaamio, pikahoidoksi tai haudehoitoon
T – Tonic: Hiuspohjaan jätettävä hoitoneste hiuspohjan ongelmiin ja hiustenlähtöön
R – Chitosan hair repair: hoitosuihke kuiville ja vaurioituneille hiuksille
M – Moisture Scalp Lotion – hoitaa kuivaa ja ärtynyttä hiuspohjaa (sopii myös Curly Girl metodiin)
Tarjous koskee myös Bio Botanical -tuotelinjaa, joka on kehitetty hiustenlähtöön ja oheneville hiuksille. Sarjasta löytyy shampoo, hoitoaine sekä hoitoseerumi.
SÄVYTTÄVÄT SHAMPOOT
Cutrin, Four Reasons, Goldwell, Joico, KC Professional, L’anza, L’oreal, Paul Mitchell, Pravana, Revlon, Schwarzkopf, Sim ja Wella

MYÖS SUORAVÄRIT JA SÄVYTEVÄRIT
katso omat suosikkini blogista